Outdoorstampere.fi

Tampereen luonto- ja retkeilypalvelut

Luonto- ja retkeilyalueet, melontareitit, nuotiopaikat ja laavut

Rentouttava päiväretki, virkistävä iltalenkki vai muutaman yön vaellus Tampereella?

Tästä sivustolta löydät Ekokumppanien toteuttamat, Tampereen monipuoliset luonto- ja retkeilyalueet, melontareitit ja -laiturit sekä nuotiopaikat, laavut ja eräkämpät. Kohteet löytyvät sekä retkeilykartalta että kohdekohtaisilta sivuilta. Useimpien kohteiden äärelle pääset Nyssen kyydissä – niin kivenheiton päähän kaupungin vilinästä kuin lumoavien luontohelmien pariin Teiskon maaseudulle.

Tampereen kaupunkiseudun ulkoilu- ja retkeilykarttapalvelu

Selainpohjainen karttapalvelu tuo ulkoilu- ja retkeilypalvelut kaikkien ulottuville. Palvelu esittelee Tampereen kaupunkiseudun retkeilyreitit, uimarannat, tulipaikat ja muut retkeilyyn liittyvät palvelut ja kohteet yli kuntarajojen.

Palvelun lähtökohtana on ollut koota yhteen ja samaan paikkaan kaikki Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven retkeilyreitit, hiihtoreitit ja muut retkeilyyn liittyvät palvelut ja kohteet, joita kuka tahansa voi käyttää vapaasti ja maksutta.

Maksuttomien palveluiden lisäksi kartalta tulee löytymään myös muita lähimatkailun kannalta olennaisia palveluita, kuten Nysse-pysäkit ja parkkipaikat, joiden käyttö voi olla maksullista.

Uusimpia uutisia

Sivuston kuvat: Visit Tampere: Laura Vanzo, Ekokumppanit, pexels.com

2022 © Ekokumppanit Oy